A MI karácsonyunk

 

Egy merész kis csapat nagyot gondolt, hiánypótlót: a Holnaposok szoborcsoport szomszédságában karácsonyfát fognak állítani! Igen, ilyen még nem volt: a MI karácsonyfánk lesz, a MI díszeinkkel, a MI iskoláink esténkénti éneklésével, a MI kulturális intézményünk karácsonyi kántálásával. Mit kell tudnod? A fenyőfát december 17-én állítjuk fel és díszítjük fel. A fenyőfa alját üresen hagyjuk Nektek azért, hogy bárki, aki arra jár akaszthasson fel egyet a saját díszeiből, hiszen így lesz ez a fenyőfa a MI karácsonyfánk! 17-től kezdődően egészen 23-a este végeztével szeretettel hívunk és várunk benneteket minden este 18 órakor közös karácsonyi éneklésre az alábbi program szerint:

-         december 17.,18 óra: A Lilliput Társulat karácsonyi kántálása

-         december 18., 18 óra: Nagyvárad Táncegyüttes: Karácsonyi kánták; 18.20: Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum kórusa

-         december 19., 18 óra: Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium kórusa

-         december 20., 18 óra: a Nagyváradi Művészeti Líceum kórusa

-         december 21., 18 óra: az Ady Endre Elméleti Líceum kórusa

-         december 22., 18 óra: a Mihai Eminescu Főgimnázium kórusa; 18.20: a 11-es Általános Iskola Napsugár osztálya részleteket ad elő Király Péter Karácsonyi oratóriumából

-         december 23., 18 óra: A szervezők közös ünnepi tánca a Stephany Táncklubbal közösen; 18.20: a TARFAN fúvószenekar egy pár tagjának ünnepi előadásával, közös énekléssel zárjuk a hetet Deé Róbert vezetésével.

-          

Összegezve: december 17-23. között, Holnaposok szoborcsoportnál minden este 18 órától mi ott leszünk, bízunk abban, hogy Te is! Zengjen esténként a karácsonyi ének az általunk feldíszített karácsonyfa előtt!

Szervezők: Ovisuli Egyesület, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet, Rákóczi Szövetség Nagyváradi RMDSZ.

                                                              (közlemény)



 

Megjegyzések