Mikulás-napi rajzverseny


 Az Ovisuli Egyesület a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezetével és a Fan Ice cukrászdával partnerségben rajzversenyt hirdet Így várom a Mikulást címmel, három korcsoportban:

Aprónép: 4–6 éves;

Manó: 6–8 éves;

Törpe: 8–10 éves;

A rajzverseny témája: Neked mit jelent a Mikulás? Hogyan készülsz az érkezésére?

A pályázat formai követelményei: A4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérik ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe a gyermek jár. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.).

Beküldési határidő: november 26.

Az alkotásokat a Fan Ice cukrászdában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 18 óra között, vagy elektronikus formában az ovisuli@yahoo.com emailcímre elküldeni.

A verseny két részből áll: az első részben a legtöbb like-ot gyűjtőket díjazzuk, a másik díjazási forma esetében zsűri fogja eldönteni a nyerteseket kategóriánként. A like gyűjtés esetében a beérkező rajzokat az egyesület Facebook oldalán teszik közzé, ahol 2021. november 27. és 2021. december 3. között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként, az első legtöbb szavazatot (like-ot) elnyert alkotásból választják ki!

Díjazás – legtöbb like-ot gyűjtők:

– az Aprónép (4–6 éves) kategória nyertese egy 100 lej értékű könyvvásárlási utalványt nyer, a dίj felajánlója az Ovisuli Egyesület;

– a Manó (6–8 éves) kategória nyertesének egy 100 lej értékű díjat hirdetünk meg, amely tartalmaz egy családi meghívást a Fan Ice cukrászdába. A díj felajánlója Ludescher Gabriella vállalkozó, a Fan Ice cukrászda tulajdonosa

– a Törpe (8–10 éves) éves kategória nyertese Pető Dalma önkormányzati képviselő felajánlását – ünnepi ajándékcsomag – kapja.

Díjazás – zsűrizés: a zsűri döntése alapján a három kategória nyerteseinek ajándékait a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezete biztosítja. A rajzverseny kiemelt támogatója a Communitas Alapítvány!

A nyerteseket e-mailen/telefonon értesítik. A pályázat csak Románia területén érvényes! Szervező, további információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740/186-308, http://facebook.com/ovisuli .

Megjegyzések